Loading…

Stanovanjska soseska obdana s čudovito naravo

Stanovanjska soseska se nahaja v samem središču mesta Cerknica, ki je obdano s čudovito naravo. K varnosti in zdravju prebivalcev soseske bistveno pripomore prometna zasnova območja, saj je motoriziran promet iz njega izvzet. Stanovanja bodo primerna tako za mlajšo, kot tudi za starejšo populacijo, saj bo soseska ponujala stanovanja različnih velikosti za različne okuse. Tako da vsakdo lahko najde kotiček zase. Namembnost soseske bo v celoti stanovanjska.

Objekt se nahaja znotraj centra mesta, le 250 m od strogega mestnega središča, 150 m od osnovne šole in otroških igrišč, 900 m od zdravstvenega doma in vrtca. Cerknica je mirno naselje, ki se nahaja v objemu narave; visokih hribov, prelepih okoliških travnikov, polj in gozda, ter svetovno znanega presihajočega Cerkniškega jezera, ki je dostopno s kolesom le v nekaj minutah vožnje.

Od avtoceste je Cerknica oddaljena le 7,2 km in od Ljubljane le 35 min vožnje. Lokacija je več kot idealna, saj se objekt nahaja v mirnem naselju hiš z odlično prometno povezavo.

 

 

Loading…
show blocks helper

Blok +

Nadstropje +

Tip +

Velikost +